Wie ben ik?

 

Ik ben Lida Berkhout en heb jarenlange ervaring als leidinggevende, manager en coach. Om goed op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van management en het welzijn van medewerkers heb ik diverse opleidingen gevolgd. Daarbij heeft mijn interesse zich steeds meer verplaatst naar het welzijn van mensen.
Door persoonlijke ervaring kwam ik in aanraking met het coachen van mensen met een burn-out, mensen die hun passie in hun werk kwijt waren, mensen die tegen beperkingen aanliepen.

Dit heeft gemaakt dat ik me steeds meer ben gaan richten op het coachen van mensen. Ik vind het fijn om mensen te helpen op momenten dat het lastig is voor ze, te helpen om zich weer te kunnen focussen op het hier en nu.

Ik heb hiervoor verschillende opleidingen gevolgd. Ik ben gecertificeerd Effortlesscoach en Mind Eye Power pradictioner en ik maak onderdeel uit van het Mind Eye Power lab dat werkt aan onderzoek, groei en ontwikkeling van Mind Eye Power. Daarnaast maak ik deel uit van diverse intervisiegroepen, waar wordt samengewerkt met een team van gecertificeerde coaches.
mindeyepower.nl 

Focus on the Present werkt volgens de Ethische Gedragscode van de Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches (NOBCO).